Shop
2015 Mart İstanbul ...
 
Bildirimler
Tümünü temizle

2015 Mart İstanbul Buluşması 🙂

6 Gönderiler
3 Üyeler
0 Beğeniler
869 Görüntüleme
Gönderiler: 31
Konu başlatıcı
(@zelzele)
Canıyla Üye
Katılım : 9 yıl önce

merhaba arkadaşlar,

forumda henüz çok yeni olduğum için belki de birçoğunuz "bu ne yani şimdi, daha ne idüğü belirsizsin, sana güvenip nereye gelelim?" diyebilir biliyorum ve tahmin de ediyorum Smile fakat kimsenin elini taşın altına koyarak uzun zamandır bir organizasyon veya buluşma düzenlemediğini gördüm ve bu konuda dümeni elime almak istedim.

BDSM dünyasında çok yeni olmamama rağmen forum sitelerinde henüz yeniyim, bu yüzden beni tanımamanız gayet normal. fakat bu dünyayı kendi içimde gizemle yaşamaktansa insanlarla paylaşarak ve eğlenerek yaşamayı tercih etmeye karar verdim. bu yüzden forumda aranıza katıldım ve böyle bir organizasyon düzenleme cüretinde bulundum Smile
mart ayına yeni girmişken mart ayında buluşalım diyorum eğer kimse için bir sakıncası yoksa? mümkünse mekan taksim olsun diyorum ve orada kişi sayısına göre bir mekan ayarlayabilirim. isteyenlerin çay/kahve isteyenler alkollü içki içeceği bir mekan olur muhtemelen. tarih önerilerim de şunlar:

14 mart 2015 - cumartesi
21 mart 2015 - cumartesi
28 mart 2015 - cumartesi

bana kalırsa çok ertelemeden 14 mart'ta yapalım derim ama eğer katılım hızlıca artmazsa maalesef beklememiz gerekecek.

bu buluşmaya katılmak isteyenler ve mekan önerisinde bulunmak isteyenlerle bu konunun altında konuşup kararlaştıralım diyorum. mekanı ve tarihi tam belirledikten sonra da katılacak olanlardan teyit alırım ve buluşmamızı düzenlemiş oluruz! +++ :++:

katılımlarınızı bekliyorum Smile

5 Yanıt
Gönderiler: 28
(@1omer1)
Canıyla Üye
Katılım : 12 yıl önce

Bende Uzun Zamandır BDSM içerisindeyim Forumada cok önceden kayıt olmuştum. Bdsm'yi bende forumlardan okuyarak öğrendim. Eğer katılım olursa ben gelirim katılabilirim. Yer konusuna gelirsek taksim'in fazla kalabalık olduğunu düşünüyorum daha sakin daha sessiz yerler olsa daha iyi olmaz mı sizce ?

Cevap
Gönderiler: 31
Konu başlatıcı
(@zelzele)
Canıyla Üye
Katılım : 9 yıl önce

Bende Uzun Zamandır BDSM içerisindeyim Forumada cok önceden kayıt olmuştum. BDSM'yi bende forumlardan okuyarak öğrendim. Eğer katılım olursa ben gelirim katılabilirim. Yer konusuna gelirsek taksim'in fazla kalabalık olduğunu düşünüyorum daha sakin daha sessiz yerler olsa daha iyi olmaz mı sizce ?

mekan olarak taksimde bir yeri, gelecek kişi sayısına göre ayarlamayı düşünüyorum. yani yine biz bize olacağımız bir yer olmuş olacak, gürültü vs olmaz.

mekan önerisi olanlar özel mesajla bana önerdikleri mekanları açık adresiyle bildirebilirler, böylece değerlendirmeye almış olurum.

katılmayı düşünenler de bana e-mail yoluyla ickarakoc73@gmail.com adresinden ulaşabilirler. (normalde tanışma amaçlı mail vs paylaşımının yasak olduğunu biliyorum fakat burada organizasyon amaçlı paylaştığım için adminlerin müsamaha göstermelerini rica ediyorum, teşekkür ederim)

katılmayı düşünenler gün önerilerini ve katılmak istediklerini önce buraya konunun altına yazarsalar sevinirim. mekan bilgisi ve saati paylaşacağım zaman bana e-maille veya özel mesajla dönüş yapanlara cevap vereceğim, burada alenen paylaşmayacağım. yine mekan önerilerini mail yoluyla da yazabilirsiniz.

ayrıca forumun tecrübelilerini de aramızda görmeyi ve reelde tanışmayı çok isterim Smile

Cevap
Gönderiler: 2301
Yönetici Admin
(@by_kole)
BDSM Ustası
Katılım : 17 yıl önce

Özgüvenini takdir ettim. Umarım istediğin gibi bir buluşma ve organizasyon gerçekleştirirsin. Konuyu Duyurular bölümüne taşıyorum. Bu bölüm sadece benim şahsim adına düzenlenen organizeler için açıldı. Kimsenin kafası karışsın istemem. Kolaylıklar dilerim.

Cevap
Gönderiler: 31
Konu başlatıcı
(@zelzele)
Canıyla Üye
Katılım : 9 yıl önce

Özgüvenini takdir ettim. Umarım istediğin gibi bir buluşma ve organizasyon gerçekleştirirsin. Konuyu Duyurular bölümüne taşıyorum. Bu bölüm sadece benim şahsim adına düzenlenen organizeler için açıldı. Kimsenin kafası karışsın istemem. Kolaylıklar dilerim.

teşekkür ederim, sizin de mümkünse katılmanızı arzu ederim Smile ya da katılamayacaksanız dahi mekan önerileriniz varsa bana e-mail yoluyla iletirseniz sevinirim.

ayrıca bütün organizasyonlar sizin denetimizde oluyor diye düşündüğüm için oraya açmıştım başlığı, hatam için özür dilerim.

Cevap
Sayfa 1 / 2
Paylaş:
BDSM Türkiye

Merhaba

Hoşgeldin

Forumun Yeni Düzenine

Tüm Forumu

AÇMAK İÇİN GİRİŞ YAP

VEYA

ÜCRETSİZ KAYIT OL