Mesaj Panosu
 Portal  • Chat  • Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Gruplar   •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Archive  •  Oturum Aç
   >>> Filmler   >>> Falaka DVD   >>> Klipler   >>> FreeKlipler   >>> ResimGaleriler
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
LADY SADE
Site Admin
Site Admin

BDSM Rolünüz / BDSM Role: Mistress/Kadınefendi
turkey.gif
MesajTarih: Pts Şub 18, 2008 2:51 am  Mesaj konusu:  YARIŞMALARIMIZ SONUCLANDI... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sitemizde düzenlediğimiz en son yarışmalarımız sonuclandı.Kadınlar ve Erkekler arası yarısmamıza katılan tum arkadaslarımızı oncelıkle kutluyorum..Oylamada arkadaşlarımıza destek veren arkadaslarada ayrıca tesekkurler..

Veeee sonuclarımız...
Gül Gül

Image

En son LADY SADE tarafından Pts Şub 18, 2008 9:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bayan Köpek GizliLADY SADE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
by_kole
Site Admin
Site Admin

BDSM Rolünüz / BDSM Role: Sub/Slave/köle
turkey.gif
MesajTarih: Pts Şub 18, 2008 3:55 am  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Öncelikle üst üste iki yarışmada birinci olmak beni mutlu etti amaç birinci olmak değil yarışmaktı. bende tüm değerli dostlara gerek katılan gerekse her yarışmacıya oy veren dostlara teşekkürederim.

Yarışmanın ödülü içinde ayrıca Bayan Organizatör Ünvanıyla taçlandırdığım LADY SADE'ye teşekkürler.

Ancak ben bu ödül dağılımında bir art niyetmi görmeliyim bilemedim. İlk dudak birinciliğinde dudakları örten bir maske bu ayak birinciliğinde ise ayakları örten bir ayakkabı hemide bakterili ve kullanılmış.

Ama hediyede seçme olmaz kabul edilir. Bende LADY SADE'ye en iyi Bayan Organizatör hediyesi vermek istiyorum. Bölece daha berrak izleyebilir

Saygı ve Sevgilerimle Twisted Evil

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıby_kole kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
LADY SADE
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts Şub 18, 2008 4:05 am  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

oyyy oyyy oyyy ayyy köle milletine yaranılmaz ki Smile Smile ben yarısma kazanan dudak ve ayaklarınızı bır nebze koruma altına alıyorum EFENDINIZE kolaylık olsun dıe ama anlayanaa Very Happy Very Happy Very Happy

bu kadar emegıme karsılık nıhayet bır odul de bana geldı Smile Smile by_kole tskler hediye için.Çok makbule gececek ınanın köpişime ceza verirken bu gozlugu kullanacagım artık kancalarken,iğnelerken,ezerken vs vs nereye rastlarsa ayyy ayyy ayyy cok eglencelı olacak Smile Smile

Image

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek GizliLADY SADE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MasterDaPain
Website Yönetici
Website Yönetici

BDSM Rolünüz / BDSM Role: Master/Efendi
turkey.gif
MesajTarih: Pts Şub 18, 2008 10:23 am  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bez kazananlardan önce bütün yarisanlari tebrik ederim. Cok güzel, sicak ve tatli bir yarisma oldu. Kazanlari kutlarim.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıMasterDaPain kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
NormaJeane
Zevklerin Efendisi
Zevklerin Efendisi

BDSM Rolünüz / BDSM Role: Switch/Değişken
switzerland.gif
MesajTarih: Pts Şub 18, 2008 11:29 am  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gitti güzelim takım Smile

Birinci ve sonuncu oldugum için
Hem kutsanan hem aşagılanan benim.

Aslan Cinsiyet:Bayan Ejderha GizliNormaJeane kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LADY SADE
Site Admin
Site Admin

turkey.gif