Anasayfa    Forum    Chat    Arama    SSS    Kaydol    Giriş
 Giriş:  Kullanıcı Adı:    Şifre:      Beni hatırla    

Konu: Sallenaz'ın İşkencesi
Sallenaz'ın İşkencesi

Image

Sallenaz eğitim aldığı ilk günden beri kölelik yolun da gitmeye devam etti. Efendisinin çizdiği yol çok zor, acılarla dolu ve derin. Derinliği bedene ve ruha işliyor.

Sallenaz bütün kölelik varlığını Efendisine göstermekte zevk duyarken bilerek merhametsiz acıların içine giriyor.
Bu sefer itaatlarlığını ortaya koymak için gönüllü çıplak ayaklarına ve beline ceza alması için yalvarıyor. Tek ricası bağlanmadan işkence edilmesi ki Efendisine layık ola bilmek için. Yeter ki O bilsin onun için herşeyi yapmaya, bütün insanlığın acılarını çekmeye ve ruhunu teslim etmeye daima hazırdır.

Efendisi gururla ve acımadan işkenceyi uygular. Sallenaz acıların içinde merhamet için yalvarmaz ve vücudu en iyi şekilde acılar için değerlendirilsin diye Efendisine sunar.

Şeref ile size bu gurur verici çekimden bir önizleme sunuyorum.

Saygılarımla

MasterDaPain

backwhip_and_bastinado_preview.wmv
Açıklama: Backwhip and Bastinado Preview
Copyright Falaka.net 

İndir
Dosya Adı: backwhip_and_bastinado_preview.wmv
Boyut: 11.95 MB
İndirildi: 364 defa

Konu:
İndirdim, seyrettim, hayran kaldım. Tek kelime ile hayran kaldım.

O ne tahakküm ...... O ne o tahakküme layık olmak ......

Kimlik ÖS  
Konu:
Seyrederken içim titredi.....İki güçlü insanı izlemek güzel......
Ama aklımdan geçenleri söylemiyecegim....

:twisted:

Kimlik ÖS  
Konu:
Hayranlıkla izledim..tebrikler...

Kimlik ÖS  
Konu:
Dünden beri indirmeye çalışıyorum bugun başardım nihayet ,ama ben çokmu duygusallaştım ne izleyemiyorum artık acı düzeyi yüksek filmleri :wink: neyse konuyu dağıtmıyım fazla şunu söylemek isterim güzel bir çalışma olmuş hem sellenazı hem mdp tebrik etmek isterim ama özellikle sellenazı ...

Kimlik ÖS  
Konu:
Hoş keyifli bir çalışma olmuş. İzlerkene keyif aldım ayrıca aklıma parlak fikirlerde gelmedi değil :twisted: :twisted: :twisted:

Başarılı ve keyif dolu çalışmalar :lol:

Konu:
Efendime itaat edebilmek en büyük onur, verdigi egitimle, baglanmadan ona itaatimi sunabiliyorsam bu Efendimin gücünden kaynaklaniyor.. Öncelikle beni kölesi olarak ne kadar hizmet ne kadar ruhumla teslim olsam bile azdir diye düsündügüm dünyalarin Efendisi Efendime sonsuz saygilarima sunur.. sonra tüm güzel yorumlara cok tesekkür ederim...

mutlulukdur yasanan bu derinlikleri görebilenlerle paylasmak.

sevgilerimle

Konu:
güzel bir filimdi teşekkürler

Kimlik ÖS  
Konu:
mazoşizmi yaşamaktan ve yaşatmaktan zevk alan birisi olarak,çok güzel görüntüler.

Kimlik ÖS  
Konu: Ynt: Sallenaz'ın İşkencesi
oldukça güzeldi harika

Kimlik ÖS  
Konu: Ynt: Sallenaz'ın İşkencesi
Yorumlar icin cok tesekkür ederim. Özellikle mazosist bayanlarin hosuna gitmesi bizim icin cok önemli. Tekrar tesekkür ederim.

Sayfa 1 of 1

Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indirebilirsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010