Anasayfa    Forum    Chat    Arama    SSS    Kaydol    Giriş
 Giriş:  Kullanıcı Adı:    Şifre:      Beni hatırla    

Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Konu: Reel Üye
Image

Saygideger Üyelerimiz,

bu yukardaki sembolu üyelerin profilin de görürseniz bilin ki bu üyemiz gercek bir kisi. Bu üyemizi gördüm, taniyorum ve baska birisi degildir. Böylece size maksimum güven vermek istiyoruz. Bilin ki bu üyemiz baska birisi, baska cinsiyet yada sanal birisi degil.

Bu sembolu ala bilmek icin sizi sahsen yönetim üyelerinden birisi tanimasi lazim. Tanimamiz derken yeni tanistigimiz kisilerin kimliklerini bile görmemiz sartir. Ayrica ekibimizle baska kontroller yapacagiz. Tabi bu konu da güvenlik nedeniyle daha fazla bilgi veremeyiz.
Web kameryi acip yada baska yöntemler ile Reel Üye ünvani almaniz malesef imkansiz.

Yöntemimiz bir üyenin 100% reel oldugunu saglamaya bilir. Sahtekarligi ilaki deneyenler olacak. Ama size en azindan 99.99% garanti vere biliyoruz.

Eger Reel Üye ünvani verirken unuttugumuz insanlar olursa lütfen kusurumuza bakmayin ve bir zahmet mesaj gönderip bize hatirlatin.

Saygilarimla

MasterDaPain/BDSMTurkYönetim

Konu: Ynt: Reel Üye
güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

Kimlik ÖS  
ben de sevdim bu işi :)

Konu: Re: Ynt: Reel Üye
ishakbehar demiş ki: [Postayı Görüntüle]

o halde ılk fırsatta gerceklıgınızı gorelım ıshakbehar :)

Forum genelımızde cok fazla "fake" uyemıs olmasada sanal alemde kazanmıs oldugumuz guvenırlılıgı pekıstırme acısından artısı olacak bır uygulama olacak.

keyıflı ve guvenılır forumlar dılıyorum herkese

Kimlik ÖS  
LADY SADE demiş ki: [Postayı Görüntüle]
ishakbehar demiş ki: [Postayı Görüntüle]

o halde ılk fırsatta gerceklıgınızı gorelım ıshakbehar :)

Forum genelımızde cok fazla "fake" uyemıs olmasada sanal alemde kazanmıs oldugumuz guvenırlılıgı pekıstırme acısından artısı olacak bır uygulama olacak.

keyıflı ve guvenılır forumlar dılıyorum herkese

size bir mesaj attım facebook'tan, yeterli olur mu bilemiyorum tabii siz karar vereceksiniz :)

:D :D :D

Sizin gerceklıgınız ıle ılgılı bır sorunumuz yok bu konuda haklısınız :)

Bu vesıle ılede bır kez daha konuyu acıklayayım sozum meclısten dısarı dıyerek..

Avatarın yanına yesıl ıkon gelen uyelerımızı yonetımden en az bırımız yuzyuze tanıyıp konusmus ve kendısının reelde var oldugunu gordugumuz tarafımızdan da kendısının reellının altı tekrar belırtılmıs uye demektır.

Malumunuz sıtemızın reiting vb kaygısı olmadıgı ıcın bazı konularda oldukca radıkal kararlar alıp uygulamaya gecırıyoruz. Bu kararların coguda kendımıze buyuk emekler vererek olusturdugumuz bu platformun kalıtesı ve guvenılırlıgını sızlerle bırlıkte daha ılerıye tasımaktan geciyor.

Msn den yada webcam acarak kendı reellıgını saglamak ısteyen uyelerımızın bu ıstegı tarafımızdan gerı cevrılecektır. Maalesef kı bu yontemler bızler ıcın cokda saglam bılgıler degıl. Bazı aklıevveller bu ıslerede sanal uckagıtla careler buluyorlar cunku. Bu ıkon sadece tarafımızdan etlı kanlı canlı olarak gorulup tanınan uyelerımıze verılecektır.

Bu konuda sımdıden gostermıs oldugunuz anlayısa tesekkur ederız.

Kimlik ÖS  
:D :D :D :D :D

Güveni saglamak amacıyla gerçekleştirdiginiz titiz düşünce BDSM Turk'ün neden diger sitelerden farklı oldugunun en güzel ispatıdır. İyiki burdayım iyiki tanıdım sizleri...Bu arada anasayfadaki resim de yine muhteşem olmuş...emeklerinize saglık... :alkış

Kimlik ÖS  
güzel bir calısma. tebrikler

Güzel bir uygulama,güzel bir düşünce ve artı ; ama detaylı değil.İstanbul'a yakın şehirlerdeki insanlar bu imkandan kolaylıkla faydalanabilirler.Peki uzaklardaki insanlar?Yurt dışındakiler,doğuda yaşayanlar,istanbula uzak noktalarda hayatını sürdürenler.Reel olduğu ve samimi bir şekilde bunu kanıtlamaya çalıştığı halde bu imkandan faydalanamayanlar?Burada bir eşitsizlik söz konusu değil mi?Kurunun yanında yaş da yanar mantığı mı izlediğimiz yol?

Eğer özverili bir çalışma düşünüyorsak,bence bu uygulamaya alternatif çözümler getirilerek hak eşitliği sağlanmalı.Tabi bu benim görüşüm..

iyi çalışmalar..

Kimlik ÖS  
Sayın Mr.Prens

Bu söylediklerinizi biz yönetim olarak düşündük bölesi bir anlayışın hayata aktarımında doğacak sorunları da didik didik süzgeçten geçirdik. Öncelikle reel üye olarak tanımlanan kişilere kefil oluyoruz mahiyetinde yaklaşmadık olaya.

Bizler iyisiyle doğrusuyla bir aile olmayı seçtik. Bu unvana sahip olan üyelere bir şey vaadinde bulunmadık. Biz dedik ki bu insanları gördük yedik içtik gezdik eğlendik. Bu onları diğer üyelerden farklı gördüğümüz anlamına gelmez.

Sadece biz bir aile olmaya çabalarken bir takım küçük nüanslarla ayrıcalıklar katmaya çalıştık. Bu olayda reel üyelere bir ayrıcalık tanınması gibi bir durum söz konusu değildir. Kişisel bağlarımız ve yakınlıklarımız dışında her üyeye elimizden geldiğince eşit mesafedeyiz.

Ama sizin gibi düşündüğümüz esnada klişe bir metodu da sisteme almak istemedik. Gelin bize kamera açın gelin bizle telefonda konuşun gibi sistemleri ele almak istemedik.

Geldik gördük sevdik beğendik dediklerimize kendi elimizdeki küçük imkanlarla birer şilt verdik. Ve yeni geleceklere aramıza gireceklere bize güvenin diyebilme olanağı bulduk.

İnsanları değerli kılan unvanları değil kişilikleridir. Sergiledikleri fikir düşünce ve çizgi ayrıcalıklı kılar. Sizin vesilenizle reel üye unvanına sahip olan kişilerin diğer üyelerden ne bir fazla ne bir eksik imkanı olmadığını duyururum.

Saygı ve Sevgilerimle.

Konu: Re: Ynt: Reel Üye
Mr.PrenS demiş ki: [Postayı Görüntüle]
Güzel bir uygulama,güzel bir düşünce ve artı ; ama detaylı değil.İstanbul'a yakın şehirlerdeki insanlar bu imkandan kolaylıkla faydalanabilirler.Peki uzaklardaki insanlar?Yurt dışındakiler,doğuda yaşayanlar,istanbula uzak noktalarda hayatını sürdürenler.Reel olduğu ve samimi bir şekilde bunu kanıtlamaya çalıştığı halde bu imkandan faydalanamayanlar?Burada bir eşitsizlik söz konusu değil mi?Kurunun yanında yaş da yanar mantığı mı izlediğimiz yol?

Eğer özverili bir çalışma düşünüyorsak,bence bu uygulamaya alternatif çözümler getirilerek hak eşitliği sağlanmalı.Tabi bu benim görüşüm..

iyi çalışmalar..

Mr. PrenS, bu güzel ve yapıcı yorumların için teşekkürler. Konu hakkında bazı fikirlerimi paylaşma fırsatı yarattığın için ayrıca teşekkürler.

Derlerki mükemmel iyi nin düşmanıdır.

İstanbul'dan uzakta yaşayanaların bu "imkan" dan yararlanmaları zor olacak diye kimse yararlanmasın mı? Böyle başlayalım uzaktakilere de bir çözüm bulunur.

Bu etiket neden bir "imkan" olsun? [TDK ; Yararlanılan uygun şart veya durum, olanak ] by_kole'nin de dediği gibi kimseye kefil olunmuyor. İyi adamdır, iyi kadındır denmiyor. Bir ayrıcalık tanınmıyor. Hele hele bir sıfat hiç verilmiyor. Sadece bu nick'in ardındaki kişi gerçek hayatında BDSM ile ilgilidir, kozalak değildir manasına geliyor. Hatta bu etiketi taşıyan hödüğün teki bile olabilir.

Elbette hepimizin yaklaşımı bu uygulamanın mükün olduğu kadar hak eden herkese uygulanması yönünde olmalıdır. Hepimizin derken sadece yönetimi kast etmiyorum, bütün üyelerimizi kast ediyorum. Elbette herkesi tanımamız bilmemiz mümkün değildir. Eğer üyelerimizin gerçek olduğunu bildiği, gösterebildiği kişiler varsa onları da bu uygulamaya dahil etmek yönetime keyif verir.

Kimlik ÖS  
Sayın adminlerim cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle..Sanırım bazı şeyler için zaman gerek.Dediğiniz gibi;kişilere kamera aç yada telefonda konuş vb. diyerek realite aramak doğru olmaz.Sonuçta site adminlerinin günlük yaşamda burası dışında uğraştıkları ve yoğunlaştıkları pek çok başka konu da var.Bunları da gözardı edemeyiz.

Ayrıca üstadım Masternick,"imkan" etiketi doğru olmayabilir;ama bu duruma göre değişkenlik de gösterebilir.Bu sözümün mahiyetini zaman içerisinde ,uygulamanın ilerleyen aşamalarında daha net göreceksiniz sanırım.
Sonuç olarak bu uygulama sitemizin olumlu profiline ekstra olumluluk katacak,güvenilirlik katsayısını yukarılara taşıyacak.Benim yorumum sadece ilk bakışta gördüğümdü.Bu tarz yenilikçi uygulamaların her zaman destekçisiyim yoksa..

Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim..

Kimlik ÖS  
Bu kararı almanızdan çok memnun olduğumu belirtmek isterim.

Tamam belki burada sanal bir ortamda olabiliriz. Fakat insanların forum sayfasını, başkalarını aldatmak için, farklı farklı nicklerle kullanmalarını önleyebilecek güzel bir uygulama bence.

İnsanlar hayatta tanındıkça daha fazla çekinmeye başlar. Burada çekinme kelimesini "aldatmaktan çekinmek" anlamında kullanıyorum. Burada ki yeşil işaretli üyelerin yapacağı yorumların, benim gözümde daha anlamlı olacağını söyleyebilirim.

(Bu arada benim yeşil işaretim yok ama ben gerçeğim arkadaşlar ha ona göre... :))

Kimlik ÖS  
Güven ve rahatlık açısından çok yerinde bir uygulama olmuş....

Kimlik ÖS  
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Sayfa 1 of 2

Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indirebilirsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010