Güzel bir uygulama,güzel bir düşünce ve artı ; ama detaylı değil.İstanbul'a yakın şehirlerdeki insanlar bu imkandan kolaylıkla faydalanabilirler.Peki uzaklardaki insanlar?Yurt dışındakiler,doğuda yaşayanlar,istanbula uzak noktalarda hayatını sürdürenler.Reel olduğu ve samimi bir şekilde bunu kanıtlamaya çalıştığı halde bu imkandan faydalanamayanlar?Burada bir eşitsizlik söz konusu değil mi?Kurunun yanında yaş da yanar mantığı mı izlediğimiz yol?
Eğer özverili bir çalışma düşünüyorsak,bence bu uygulamaya alternatif çözümler getirilerek hak eşitliği sağlanmalı.Tabi bu benim görüşüm..
iyi çalışmalar..
Mr. PrenS, bu güzel ve yapıcı yorumların için teşekkürler. Konu hakkında bazı fikirlerimi paylaşma fırsatı yarattığın için ayrıca teşekkürler.
Derlerki mükemmel iyi nin düşmanıdır.
İstanbul'dan uzakta yaşayanaların bu "imkan" dan yararlanmaları zor olacak diye kimse yararlanmasın mı? Böyle başlayalım uzaktakilere de bir çözüm bulunur.
Bu etiket neden bir "imkan" olsun? [TDK ; Yararlanılan uygun şart veya durum, olanak ] by_kole'nin de dediği gibi kimseye kefil olunmuyor. İyi adamdır, iyi kadındır denmiyor. Bir ayrıcalık tanınmıyor. Hele hele bir sıfat hiç verilmiyor. Sadece bu nick'in ardındaki kişi gerçek hayatında BDSM ile ilgilidir, kozalak değildir manasına geliyor. Hatta bu etiketi taşıyan hödüğün teki bile olabilir.
Elbette hepimizin yaklaşımı bu uygulamanın mükün olduğu kadar hak eden herkese uygulanması yönünde olmalıdır. Hepimizin derken sadece yönetimi kast etmiyorum, bütün üyelerimizi kast ediyorum. Elbette herkesi tanımamız bilmemiz mümkün değildir. Eğer üyelerimizin gerçek olduğunu bildiği, gösterebildiği kişiler varsa onları da bu uygulamaya dahil etmek yönetime keyif verir.