Anasayfa    Forum    Chat    Arama    SSS    Kaydol    Giriş
 Giriş:  Kullanıcı Adı:    Şifre:      Beni hatırla    

Konu: Baglarin Hürlügü
Bir kölenin hür ruhlu olmasi BDSM icinde pek yaygin degildir her ne kadar SSC buna bir adim gitsede.
Hürlügün baglari bir simarik kölenin tavri olamaz. Tam tersine. köleligi yasayarak, his ederek ve tüm acisiyla icinde tasiyan bir insan, bir ruh, hür ola bilir. Sallenaz'i istediginiz kadar iskence altinda tutun, istediginiz acilari yasatin, ne yaparsaniz yapin onun ruhu daima hürdür ve hür kalacak. Size son nefesine kadar itaat eder ama ruhunu birakmaz.
Bu baglar bu güzelim ruhun bir simgesidir. Birakin o kendisini size baglatsin. Birakin en büyük serefi o size bir Sahibi olarak yasatsin. Yeterki siz daima gücünüzü bilin ama bu güclü ruhu öldürmeye kalkmayin. Zevkle ölür ama tüm güzelliklerini mezara götürür. Icten gelen güzelligi hic bir Mistress veya Master yok edemez!

Kaynak www.feetloves.com

Konu: Ynt: Hürlügün Baglari
Bondage of Freedom

Konu: Ynt: Baglarin Hürlügü
Demin ki yorumum iyi niyetli idi lakin burada konsept güzel. Ama bana bağlar pek bir gevşek geldi sık sıkı sıkı sık bence kan damarlardan damlayarak geçmeli. Tebriklerimle :)

:twisted: ...seytan azabda gerek... :twisted:

Saka bir yana; insani güclü baglayip cezalandirmak cok ama cooooook kolay. köleyi baglamadan baglamak asil bondage sanatidir :twisted:

her şey yakışır güzel sallenaza...... :bira

Kimlik ÖS  
ruj demiş ki: [Postayı Görüntüle]
her şey yakışır güzel sallenaza...... :bira

Geçen zaman sallenazı güzelleştiriyor. Madonna gibi. :)

Kimlik ÖS  
Oy oy resimlerin burda yayinlandigini bilmiyordum. ne güzel yorumlar almisim öyle hepinize tesekkür ederim.... :rose:

Sayfa 1 of 1

Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010