D/s ilişkilerinde yaş farkı var mıdır?
Bir arkadaşım var.D/s ilişkisi içinde ve aralarında çok fazla yaş farkı var.Arkadaşım için bu önemli değil.bunu devamlı olarak üstüne basa basa dile getirmekte.Fakat tepki görmekte.Bu arada arkadaşım şu anda gerçek anlamda acı çekmekte küslük var arada.
benim öğrenmek istediğim şey sizce ya da bu D/s ilişkilerin'e başlarken yaş farkı bilinerek de başlansa sonradan sorun yaşanabilir mi ve buna tepki olarak Slave manevi yönden binbir acı çektirilse bu doğru bir davranış mıdır?
arkadaşıma yardım etmek istiyorum en çarem burası sanırım.
Eğer yaş nedeni ile bir sağlık sorunu ya da fiziki bir engel yok ise, herhangi bir insan ilişkisinde yaş farkı ne kadar önemli ya da etkili ise D/s ilişkide de o kadar önemli ya da etkilidir.
Yaş farkına bağlı olarak slave'e manevi acı çektirmek dominant olan tarafın insiyatifindedir doğal olarak.
Masternick kısa ve öz yazmış ben de biraz kendimce yazayım ve merak ettiklerimi sorayım.
bir kere ilişki başlamadan yaş bilinmiyorsa bence bu sağlıklı bir ilişki değildir zira güven olmazsa olmaz her ilişkide olduğu gibi ve yaşın (ve diğer ayrıntıların) bilinmemesi güvensizlik yaratır taraflarda.
Efendinin her türlü verdiği acı sorgulanmaz, doğruluğu tartışılmaz öyle gerekmiştir ve acı vardır köle buna minnet duyar çünkü Efendi acı vererek aslında kendisini eğitiyor veya kendisiyle eğleniyordur yani köleyle bir şekilde ilgileniyordur.
yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki D/s ilişkide yaş farkının eksisi yok artısı vardır, yöneten kişinin daha çok görmüş geçirmiş olması duruşu, görünümü, zekası ve bilgi birikiminin yanında olgunluğu ve yaşının saygınlığını kullanabilmesini sağlar.
biraz daha detay verirsen sanırım daha sağlıklı yorum yapabiliriz. en azından şu soruların cevabını merak ettim.
- çok fazla yaş farkı ne kadar?
- kiminle küs arkadaşın?
- arkadaşın köle, değil mi?
gosen waka shũ
benim yaklasimim biraz farkli. ben eger sub olacaksam ve bir kadina itaat edeceksem bu kadinin benden fiziksel ve yas olarak daha asagida olmasini tercih ederim. mumkun oldugu kadar minyon ve benden kucuk yasta bir kadina itaat etmek bana tamamen ruhsal teslimiyet anlamina geliyor ve muthis heyecan veriyor. fiziksel olarak daha zayif bir canlinin manevi hakimiyeti.... bence muthis
bence bu soruyu bir genellesdirme olarak cevapliyamaziy. ama tabiiki sahsi fikirlerimizi yazabiliriz.
sahsi fikrim icin bu konuyu ikiye ayirmak istiyorum..
1. Sirf Sm iliskisi.. bir insanla birtek Sm iliskisi paylasiyorsam ve yasiyorsam, ister kölem olsun ister Efendim, benim icin yas farki önemli degil, benim icin önemli olan ozaman Efendim ise Efendiligini bilmesi, veya kölem ise köleligini bilmesidir..
2. sevgilim veya partnerim ile iliskimizin icinde Sm iliskiskiside yasiyorsam, ozaman benden bir iki yas kücük olabilir fakat tercihim benden yasca büyük olanidir..
biraz daha detay verirsen sanırım daha sağlıklı yorum yapabiliriz. en azından şu soruların cevabını merak ettim.
- çok fazla yaş farkı ne kadar?
- kiminle küs arkadaşın?
- arkadaşın köle, değil mi?
yanıtlar için teşekkür ederim.
le chien sorularına gelince
-aradaki yaş farkı 30
-Efendisiyle küs
-evet arkadaşım köle
sallenaz'ın söylediği gibi konuyu tamamıyla genelleyemeyiz ama yaş farkı konusunda bence kesinlikle önemli değil çünkü D/s ilişkinin dinamikleri normal ilişkilerden çok farklı.
Efendisiyle küs ise ve Efendisi de ona küs ise hem ilişkinin türü farklı (daha sevgili modunda falan galiba) hem de yoruma açık bir konu değil sonuçta iki insan arasında kim bilir hangi duygular yaşanarak küslük noktasına gelindi.
maalesef çok yoruma açık bir durum değil bu ama şunu belirteyim gerçek bir Sahibe sağlıklı bir ilişkide köleden tek şey ister 'itaat' buna karşılık köleye verdikleri olağanüstü güzelliklerdir, bunlardan biri de her zaman kölesine kol kanat germesidir, Sahibe çok ciddi bir durum olmadıkça gerçekten sahiplendiği kölesinden vazgeçmez çünkü inanılmaz gelebilir ama çocuğu gibidir kölesi. eğer Sahibe kölesinden vazgeçiyorsa zaten ilişkide bir iki eksiklik vardır. bizler kolay bulmuyoruz birbirimizi kolay kolay da bırakmayız. arkadaşına kolay gelsin, beklemekten başka önerebileceğim bir şey yok kusura bakma.
gosen waka shũ
- 44 Forumlar
- 5,453 Konular
- 75.2 K Gönderiler
- 0 Çevrimiçi
- 9,000 Üyeler