2045'te Erkeğin Yerini Robot Alacakmış
Franz Steiner ve blutsbrueder-design ekibi, 2045’in fütüristik kadın portresini çizerken göz alıcı ama bir o kadarda eleştirel bir CGI (Computer Generated Imagery) çalışması yapmış. İlk aşamada gerçek mekanlarda kadın foto modellerle fotoğraflar çekilmiş. Daha sonra ise Photoshop ve modelleme programı 3ds max ile biyonik organlar ve robotlar eklenerek fotoğraflar son haline getirilmiş.
Bu çalışmada hayal edilen yıl 2045. Kadın, yıllardır mücadele ettiği ikinci sınıf insan muamelesinden kurtulmuş görünüyor. İş yaşamında egemenlik kadının elinde. Emri altında çalışan yüzlerce robota hükmediyor. Kullanılan teknolojik araçlar göz alıcı. Ses komutu ile çalışan "gözlük bilgisayar" tasarımı aralarında en etkileyici olanı.
Tabii ki kadının hayatı sadece iş yaşamındaki değişim ile kalmıyor. Kadın, bu manalı mesajlar veren projeyle hayalindeki genç ve güzel görünüme ve arzuladığı gibi bir partnere kavuşuyor. Geçen yıllar içinde robotların çoğaldığı bir dünyada elbetteki kadınlar da biyonikleşiyor. Biyonik kadın, vücudunun beğenmediği ya da modası geçen parçasını değiştirebiliyor.
Örneğin ayağından memnun değilse ayak, burnundan memnun değilse burun satın alıp takıyor. Projedeki en can alıcı mesaj ise kadının yaşamından kendisini asla memnun etmediğine inandığı erkeğin kaybolması. Geleceğin kadını maalesef bir robotla yaşamayı tercih ediyor. Tek düğmeyle emir verdiği robot. Onunla satranç oynamaktan, çiçekleri sulamaya ve cinsel beraberliğe her komutu, bir robottan beklenebileceği gibi itirazsız yapıyor.
Eee aklın yolu birmiş ki Hürriyet bile bu haberi konu etmiş. Bütün dünya aynı fikirde. Kadın erkeği çöpe atıp kendine ideal bir köle yaratacak

cıkssssss kırbacın altında kı metal sesı hoş olmaz ben ıllada tenın yumuşaklıgı ve o sıcak sesı ısterım:) napsak bırkac tane dondurucuya köle mı atsak benım gıbı dusunenler ıcın :)yok yok elımızdekı kölelerı ıyı kullanalım zaten 2045 de de kadar kırbac sallayacak degılız ya:)

ıı ıh cıks...
bunun tam tersi zaten var piyasada...
ne zaman böyle bir haber okusam şişme kadınlar aklma gelir...
şişme kadınlar ne kadar bir erkeği mutlu ediyosa yüksek teknolojiyle bezenmiş erkek!!! robotlarda o kadar mutlu eder sanırım bayanları...
hıı bi de aklımda bi soru var bu robotların erkekliği nereden geliyor???
BDSM DİLİ TÜRKÇE OLSUN
HERKES KURTULSUN...
male version avaliable soon. bakiniz linkteki ust sol.
o bilim kurgu dedigimiz butun filimler gercek olacak. 200yil sonra bu sitede robot-insan bdsm kosesi acilacak.
hemen bir kosu ingilizce bir domain name almak gerekir konuyuyla ilgili, torun torbaya daha iyi miras mi birakilir ?
adamin yilda 100 dolara elde tuttugu pizza.com'un kacyuzbin dolara satildigini okuyunca!
I do, I say, I behave whatever the little voices tell me to do!
Capito?
Yanı ne onlarla ne onlarsız diyenlerden biri olarak, sevmedim bu işi diyicem. Artık teknolohi, bilim-ilim diyerek o denli oynadık ki; erkeklere ihtiyaç kalmadan hamile bile kalıyoruz. Bu işin tek kusuru varmış, genlerin ikiside kadınsal özellikler taşıdığından, hamile kalan kadın sadece kız çocuk dünyaya getiriyormuş. Oturmuş hesaplamışlar bu şekilde üreme olmaya başlar ise; yaklaşık olarak 2450 yıllarında dünyada erkek nüfus kalmaycakmış. İşte o zaman benim zavallı ecdadımın kadınları bu metal parçasına hap gibi sarılacaklar. Bu arada bilmem farkında olanlar var mıdır? Dünyada erkek neslinin silinmesi kıyamet alametlerinin başlıca maddesidir. Hadi gözümüz aydın
Fazla mütevazilik "hiçliktir."
Aynı olayın kadın için versiyonunu okumuştum bir yerde geçenlerde..
Bunun temelinde güvensizlik yatıyor bence insanların birbirine güvensizliği..Hem kadının erkeğe hemde erkeğin kadına olan güvensizliği.
Yapsınlar bakalım..Yapaylıktan hoşlananlar da var demek ki.
Neydi o laf.Zevkler ve renkler...
Evet..
Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter!
- 44 Forumlar
- 5,453 Konular
- 75.2 K Gönderiler
- 0 Çevrimiçi
- 9,001 Üyeler