latinaya ne oldu ?

Düne kadar bu başlığın içinde ki özür borçlu olan kişinin ben olduğumun farkında değildim. Farkında olunca bile hiç yazmak istemedim ama bakıyorum ki dedikodular durmuyor ve kendini akıllı zaneden insanlar arkamdan iş çeviriyorlar son sözü kendime sakladım.
Dün bir saate yakın chatte olmamıza rağmen ne egadnob3434 nede ekmekci bana konuyu açmadılar. Sağ olsun by_kole chate girince direk konuya girdi ve usül ile insanlık bilerek bana ön yargısız olayı sordu. Sormaya da mecbur çünkü dostum olduğu kadar buranın bir admini ve buranın sahibi bile olsa haksızlığa tenezzül bile etmeyiz. latina'nın şikayeti ve bu başlık konuyu soruşturmak gerektirdi. O an anladım ki şanslı olduğum kadar da şansızım. by_kole ile Masternick gibi insanlarla tanıştığım ve kendileri buranın baş yönetim üyeleri olmalarından dolayı gurur duydum. Lakin egadnob3434 ile ekmekci gibi arkadaşlarınız varsa düşmana hiç ihtiyacınız yok. egadnob3434 gibi insanlar bir gün öncesi latina hanımla görüşür ve sizi dinlemeden şartsız şurtsuz idam ederler. Biz ayrıca kadında değiliz. ekmekci gibi yarası olanlarsa anında fırsatı fırsat bilirler ve ayrıca forumun içinde huzursuzluk olması için elinden geleni yaparlar. Sizde sağ olun arkadaşlar. Helal olsun size.
Ancak her kez şunu bilsin ki yaptıklarımın ve söylediklerimin 100% arkasındayım. Burada özür borcu varsa ortada o benim değil latina'nın bana olan borcudur.
Peki neler oldu...
latina bana istediği kadar kıza bilir. Hakkıdır. Aslında konu sadece aramızda kalsaydı veya en azından sadece yönetim içinde tartışılsaydı konuda tarafımca kendim haklı olduğumu belirtir ama latina'nın gönlünü almaya çalışırdım.
Lafı fazla uzatmadan...belirli bir zamandan beri nedenini bilmediğim bir tavırla karşı karşıya kaldım. latına başka başlıklara aynı tavırda cevap vermezken ve başka üyelerle fazla diyalog da değilken ha bire bana muhalif olmaya başladı. Özellikle bayanlarla çalışmalarımı yayınlarken hep tuhaf bir şekilde eleştirmelerine maruz kaldım. Eleştiri olacak...ki ben her gün eleştiri alıyorum kendi, diğerlerin ve yabancıların websitelerinde. Bana günlük gelen yüzlerce maillerde fazlasıyla eleştiri oluyor. Ama bu kadar da normalin dışında ve beni ile bizi karalayan eleştiri olmuyor.
Portal de slave 4 Falaka (repowered) yazısına emeğe saygı dedikten sonra bismillah eleştiri başladı. İşte sesler suniymiş falan filan. Portal yayınlarımız dışarıya yayın olduğu için onaylamadan yorumlar yayınlanmıyor. Ben zaten hiç yayınlamayı düşünmeden yorumu sildim ve sildiğim için latına'yı özel mesaj göndererek bilgilendirdim.
Kendisini rencide etmemek için ve herkezin ortasında tartışmamak için özel mesaj gönderiyorum ve kendisinin yaptığına bakın. Benim hareketimi hatalı bulup beni Masternick'e veya by_kole'ye şikayet etmek her üyemizin hakkıdır. Ancak latına bununla kalmadı. Tutup bütün özel mesajları beni kötüleyerek üyelerimize sundu. egadnob3434 ile ekmekci gibi yüksek akılı üyelerimiz bana sormadan beni infaz ettiler. Ah Wenom, akıl yaşta değil başta dedikleri işte sensin. Ne beni nede latina'yı haklı veya haksız bulmadın. En doğru yorumu yaptın. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Örnek verici hareketinden dolayı sana hayranlık duyuyorum.
Tabi latina akıllı bir bayan ya...özel mesajları insanlara yayınlarken sadece benimkileri yayınladı. Kafası neye takılmış biliyormusunuz? 'Forum dan git' lafına.
Ben kendisini ilk mesajımda yorumunu yayınlamadığımı, uzun zamandır bana tavrından dolayı rahatsızlık duyduğumu ve benden uzak durmasını istedim. Bu kadar. Kendisi sonra 'ben giderim' deyince gitmesi kararına karışmam dedim. Gelen ağam giden paşam. Bizim trafik sorunumuz yok kalite sorunumuz yok. İsteyen gelir, isteyen gider. Kapımız öyle veya böyle açıktır. Bayan üye tutma kaygımız da yok. Bu tür sorunları seviyesiz forumlar yaşar ve bayan üyelerini tutmak için (çok çok af edersiniz) başlarına etseler şükür derler. Kaldı ki latina zaten kaç kez forum dan gitmek istedi. Bu isteğini defalarca yönetime sundu.
Konu özetiyle bu. Başka bir şey değil. Tabi mahreme ve insanların duygularına saygım olduğu için küstahça latina nın bana gönderdiği mesajlarını yayınlamam.
İsteyen istediğini düşüne bilir. Beni ister sevin ister benden nefret edin. Herkese uygun hareket etmem imkansız. Lakin bizim BDSM ve fetiş camianın önderlerinden birisi olarak beni bilen benim bir insana saygısızlık yapmadığımı bilir. Hatalı olduğum zaman da herkesin önünde insan gibi özürümü de dilerim. Ama bu olayda bu söz konusu bile olamaz.
Madem ki bazıları böyle başlıklarla BDSM Türkiye'yi başka seviyesiz platformlara benzetmeye çalışıyor bende o zaman son sözü konuşurum.
Konu burada bitti.
Saygılarımla
MasterDaPain (Parox Dark)
- 44 Forumlar
- 5,453 Konular
- 75.2 K Gönderiler
- 0 Çevrimiçi
- 9,004 Üyeler