Shop
kıçını deli gibi to...
 
Bildirimler
Tümünü temizle

kıçını deli gibi tokatlatmak isteyen var mı?

5 Gönderiler
3 Üyeler
0 Reactions
209 Görüntüleme
(@ortulusahibe)
Gönderiler: 16
Canıyla Üye
Konu başlatıcı
 

Selamlar ismim esra evliyim 25 yaşındayım 18 - 23 yaş aralığında temiz (özellikle malum bölgeleri) dürüst tam köle ruhlu değişken olmayan başta spank olmak üzere tüm fantezilerimi üzerinde deneyeceğim kölemi arıyorum.

Ankara'da olması çok önemlidir.

 
Gönderildi : 24 Eylül 2012 23:32
(@tasmasikayip)
Gönderiler: 10
Aktif Üye
 

Aradığınız kişi olmayı çok isterim açıkçası. Tam teslimiyet esasımdır. Yani tamamıyla köle ruhluyum ve 20 yaşındayım. kalçaya ve özellikle yüze atılan tokatlara ben de bayılırım.

 
Gönderildi : 25 Eylül 2012 00:19
(@ortulusahibe)
Gönderiler: 16
Canıyla Üye
Konu başlatıcı
 

Ankara'da mısın?

 
Gönderildi : 25 Eylül 2012 00:40
(@tasmasikayip)
Gönderiler: 10
Aktif Üye
 

Evet sahibem ankaradanım. Ekledim sizi.

 
Gönderildi : 25 Eylül 2012 00:53
(@by_kole)
Gönderiler: 2301
BDSM Ustası Yönetici Admin
 

Burası partner bulma sitesi değildir başlığınız kitleniyor bu tarz yaklaşımlara devam ederseniz aramızda olmanıza gerek yok.

S.S.K. Emeklisi by_kole
BeLki Sandığın Kadar Ukala, BeLkide Tahmin Edemeyeceğin Kadar Mütevaziyim. Biraz SakLıyım Bazen YasakLıyım. Kimseyi Örnek ALmam. Kimseye Örnek OLmam. Arkama Bakmam. 'AsLa' Demem. 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem !!

 
Gönderildi : 25 Eylül 2012 02:12
Paylaş:
BDSM Türkiye

Merhaba

Hoşgeldin

Forumun Yeni Düzenine

Tüm Forumu

AÇMAK İÇİN GİRİŞ YAP

VEYA

ÜCRETSİZ KAYIT OL